Solnedgang på havet - All Inclusive (kan bestilles hjemmefra)

Solnedgang på havet - All Inclusive (kan bestilles hjemmefra)

Solnedgang på havet - All Inclusive (kan bestilles hjemmefra)

Tag med på en populær bådtur. Du kan slappe af og sole og bade, inden du nyder en god middag i solnedgangen. All Inclusive indgår. Udflugten arrangeres juni-september.

Dette er en bådtur, som er blevet meget populær, og vi har derfor mindst en afgang om ugen for alle jer, der gerne vil nyde solnedgangen til havs. Du bliver hentet i bus i nærheden af dit hotel og kørt til katamaranen, som ligger i Fig Tree Bay. Vi sejler siden ud i Famagustabugten, hvor vi bader og snorkler i det turkisblå vand. Ombord på båden er der god plads til, at man kan sole sig på dækket. Efter en stund går solen ned, og den smukke solnedgang spejler sig i havet. Temperaturen er nu perfekt, og du kan nyde den kølige aftenbrise efter en varm dag.

Bestil hjemmefra: Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side". Mad og drikke: Middag, All Inclusive, buffet med cypriotiske og internationale retter. Øl, vin og mineralvand. Tid: Eftermiddag/aften, ca. kl. 15.30-20.30. Udflugtsledelse: Engelsktalende guide. Husk at medbringe: Badetøj, håndklæde og kamera. Øvrigt: Udflugten udgår fra Sunwing Family Resort i Aiya Napa. Gæster i Limassol og Larnaca står selv for transporten til og fra Aiya Napa.

Voksen, pris ca. 49
Børn, pris ca. 20
Valuta EUR