Cyperns perler - det bedste af Troodosbjergene (kan bestilles hjemmefra)

Cyperns perler - det bedste af Troodosbjergene (kan bestilles hjemmefra)

Cyperns perler - det bedste af Troodosbjergene (kan bestilles hjemmefra)

En indholdsrig heldagsudflugt til Trodosbjergene med vingårde, gamle byer og betagende udsigter over Cyperns smukke landskab. Entré til vingården indgår. Måltider og drikkevarer indgår ikke.

Busturen fra sydøstkysten bringer os gennem Limassol og Fassouri, hvor vi passerer frugtplantager undervejs. Turen fortsætter op i Troodosbjergene til smukke Omodhos, som ligger i hjertet af de vinproducerende byer. Vi vandrer ad de brostensbelagte gader, som snor sig frem mellem gamle, traditionelle bygninger, og får at se, hvordan det gamle Cypern så ud. Her besøger vi også Det Hellige Kors' kirke og byens torv, hvor du kan nyde en kop kaffe på en af de hyggelige caféer eller prøvesmage noget af den lokalt producerede vin i butikkerne. Udflugten fortsætter til Platres, en gammel by hvor vi standser og spiser frokost på en traditionel restaurant. Efter den lækre frokost besøger vi en vingård, hvor vi oplever produktionen af vin. Du kan også smage på flere forskellige vine og måske finde netop din favorit. Den moderne vinindustri startede på Cypern i midten af 1800-tallet, men der er blevet fremstillet vin på øen i omkring 5.000 år. Busturen går siden videre gennem det smukke landskab og bjergbyer, inden vi atter vender tilbage til dit hotel. I løbet af udflugten hører vi mere om livet på Cypern, den grønne natur og vinproduktion.

Bestil hjemmefra: Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side". Mad og drikke: Måltider og drikkevarer indgår ikke. Entré: Entré til vingården indgår. Tid: Heldagsudflugt, ca. kl. 7.30-17. Udflugtsledelse: Skandinavisktalende guide. Husk at medbringe: Kamera og penge til frokost. Øvrigt: Vær opmærksom på, at under besøg i kirker og klostre skal skuldre og knæ være tildækkede.

Voksen, pris ca. 50
Børn, pris ca. 25
Valuta EUR