Jeepsafari i Troodosbjergene (kan bestilles hjemmefra)

Jeepsafari i Troodosbjergene (kan bestilles hjemmefra)

Jeepsafari i Troodosbjergene (kan bestilles hjemmefra)

En anderledes og tempofyldt måde at opleve øen på. Vi nyder naturen, den gode mad og de smukke udsigter. Cypriotisk meze og en drik indgår.

Denne jeepsafari byder på fantastiske naturoplevelser og flotte billeder af et autentisk Cypern. Du får fantastiske udsigter at se fra nogle af de sværest fremkommelige steder på øen. I løbet af dagen besøger vi også et kloster. Vi kører gennem et uberørt landskab og små, maleriske samfund, til vi når byen Lefkara. Her får du mulighed for at opleve byens små gader og måske købe en souvenir med hjem i form af et sølvsmykke eller en dug i butikken, som vi standser ved. Her fremstilles de verdensberømte Lefkara-duge efter meget gamle traditioner. Tilbage i jeeperne fortsætter vi til byen Arakapas. Herefter kører vi gennem en pinjeskov til en traditionel bjerglandsby for at spise frokost. Her befinder vi os højt oppe i bjergene og kan derfor nyde den noget lavere temperatur og den fantastiske udsigt ud over bjerglandskabet. Uden for byen Platres ligger vandfaldet Kaledonian, som er Cyperns største og smukkeste. Det er kendt for sit friske og klare vand og de smukke omgivelser. Turen dertil går gennem en tæt skov. På vejen tilbage til hotellet passerer vi gennem byer med stenhuse, hvoraf mange er hundredvis af år gamle. Denne udflugt er en perfekt måde at opleve Cyperns fine natur på tæt hold.

Bestil hjemmefra: Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side". Mad og drikke: Cypriotisk meze og en drik pr. person. Tid: Heldagsudflugt, ca. kl. 7.30-18. Udflugtsledelse: Engelsktalende lokalguide. Husk at medbringe: Bekvemme sko, badetøj og håndklæde. Øvrigt: Vær opmærksom på, at under besøget i klosteret skal skuldre og knæ være tildækkede. Jeeperne har plads til ni personer og er lukkede for at beskytte mod solen. Programmet kan variere efter vejrforholdene.

Voksen, pris ca. 85
Børn, pris ca. 52
Valuta EUR