Smagen af Cypern (kan bestilles hjemmefra)

Smagen af Cypern (kan bestilles hjemmefra)

Smagen af Cypern (kan bestilles hjemmefra)

Oplev hvad Cypern har at byde på! På denne halvdagsudflugt med bus får du mere af den smukke natur at se, du hører om de lokale traditioner og smager på nogle af øens egne produkter. Måltider og drikkevarer indgår ikke.

Vi starter dagen med et besøg i et lokalt pottemageri, hvor vi ser og hører om fremstillingen af lerkrukker, karafler og ildfaste fade, som bliver anvendt dagligt i de cypriotiske køkkener. Her får du mulighed for selv at skabe dit helt eget mesterværk, som mod et mindre beløb kan tages med hjem. Derefter kører vi til Lisas gård, hvor sæsonens frugter bare venter på at blive plukket ned fra træer og buske. Her får vi mulighed for at nyde den smukke natur og dyrelivet i området, mens vi fylder poserne med frisk frugt, som vi må tage med os for et mindre beløb. Lisa har til og med et lille marked med lokale produkter, hvor du kan købe en eller flere souvenirer fra ferien med hjem. Herefter besøger vi et lille museum, som giver os et billede af, hvordan Cypern var før i tiden. Vi går ind i alle rum for at få et indblik i, hvordan man levede på øen før i tiden. Under besøget er det også muligt at købe en lokal kop kaffe på museets café. Afslutningsvis gør vi ophold i byen Frenaros og besøger møllemuseet, der i dag fungerer som bageri. Her ser vi, hvordan kornet males til mel samt værktøj og maskiner, som er blevet anvendt fra starten af 1900-tallet og frem til i dag. Du kan også tage et forklæde på og bage dit eget brød til at tage med hjem. Du er tilbage på hotellet, så du har tid til at nyde eftermiddagen her.

Bestil hjemmefra: Denne udflugt kan du bestille hjemmefra sammen med rejsen eller via "Min side". Mad og drikke: Der indgår ingen måltider. Tid: Halvdagsudflugt, ca. kl. 8–13.30. Udflugtsledelse: Skandinavisktalende guide. Påklædning: Afslappet. Husk at medbringe: Vand, kamera og lommepenge.

Voksen, pris ca. 35
Børn, pris ca. 18
Valuta EUR