Black Pearls pirater

Black Pearls pirater

Black Pearls pirater

Grib chancen for at blive en vaskeægte pirat for en dag! I sommer har Jack Sparrow kastet anker i Ayia Napas havn med sit skib Black Pearl, og besætningen venter hver dag på at byde nye pirater velkommen.

I løbet af dagen sejler vi ud på de syv "små" have, som ligger ud for Ayia Napa, og her skal vi bevise hvem, der er alle søfareres skræk. Dette foregår i bedste piratstil med god hjælp fra bådens kaptajn og hans besætning. Som pirat på Black Pearl skal man være klar til fart og spænding samt masser af sol og badning. Under turen stopper vi flere gange for at bade, og vi skal undersøge flere steder – der kan ligge en spændende skat gemt et sted. Pirater bliver også sultne, så til frokost serveres en prægtig piratmenu. Hele tiden skal man også være forberedt på angreb fra andre mere "farlige" pirater. Der er ingen tid at spilde, når skurke som kaptajn Sortskæg og Davy Jones pludselig dukker op og forsøger at stjæle skatten. Og hvem ved; måske er det dig, der får chancen for at spille rollen som en farlig pirat. Turen ombord på Black Pearl er en både underholdende og spændende oplevelse, hvor hele familien får deres bedste piratoplevelse nogensinde! Bussen henter jer ved hotellet og kører t/r til havnen i Ayia Napa. Bor I nær havnen, tager I turen til havnen og retur til fods.

Mad og drikke: Frokost indgår. Snacks og drikkevarer kan købes ombord. Tid: Heldagsudflugt, ca. kl. 9–16.30. Udflugtsledelse: Engelsktalende pirater. Påklædning: Afslappet – gerne i piratstil! Husk at medbringe: Badetøj, solcreme, kamera og lommepenge.

Voksen, pris ca. 40
Børn, pris ca. 20
Valuta EUR